search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε… μαντηλάκι για να σκουπιστεί

12.12.2021 20:32
astynomia_new

«Tρόμος» έξω απο μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, όταν ένας γυμνασμένος άνδρας με κουκούλα και μάσκα, επιτέθηκε με κατεβασμένο το παντελόνι σε υπάλληλο, η οποία κατάφερε να τον απωθήσει βίαια και να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα στην Αστυνομία, σοκαριστικός είναι ο διάλογος με τον επιδειξία ο οποιος αφού αυνανίστηκε της είπε χαρακτηριστικά «μωρό, έχεις ένα μαντηλάκι για να σκουπιστώ;».

Σκηνικό τρόμου

Το σκηνικό του τρόμου για την 25χρονη υπάλληλο, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:20. Η κοπέλα που εργάζεται σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, μόλις είχε φύγει και κατευθύνθηκε προς το όχημά της.

Μόλις μπήκε στο αμάξι, ανάβει ένα τσιγάρο και τότε, ένας μυστηριώδης άνδρας που όπως κατέθεσε, ήταν ηλικιας 30-40 ετών, γύρω στο 1.80 γυμνασμενος με γκρί φούτερ με κουκούλα και μάσκα full face, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού. Η κοπέλα πάγωσε.

Ο άγνωστος κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να αυνανίζεται και με αισθησιακή φωνή, της είπε «Δώσε μου ένα μαντηλάκι σε παρακαλώ».

Η 25χρονη σε κατάσταση σοκ άρχισε να του φωνάζει «Φυγε! Φύγε!» και τότε ο επιδειξίας ατάραχος και με σταθερή φωνή της αποκρίθηκε «έλα ρε μωρό μου, γιατί δεν μου δίνεις ένα μαντηλάκι;».

Η κοπέλα αποφασισμένη να γλιτώσει απο τα νύχια του, του επιτέθηκε και τον έσπρωξε και τότε ο δράστης έφυγε τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας αναζητούν τον κουκουλοφόρο επιδειξία για να βάλουν φρένο στη δράση του πριν ξαναχτυπήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Άρης: Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το «Καραϊσκάκης»

«Βόμβα» ΠΟΥ: Η μετάλλαξη Όμικρον μεταδίδεται πιο γρήγορα και τα εμβόλια είναι λιγότερο αποτελεσματικά

Formula 1: Ένσταση από τη Mercedes – Αμφισβητεί τη νίκη του Φερστάπεν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:17