search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Σεξουαλική κακοποίηση: Τι κατήγγειλαν οι αθλήτριες για τον προπονητή τένις (Video)

08.11.2021 21:03
tenis-new

Ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια φέρεται να διατηρούσε ο 35χρονος προπονητής του τένις, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 35χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη καταγγελία έγινε από το ένα εκ των δύο παιδιών, το οποίο πήγε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του. Εκεί αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε για περίπου ένα με δύο χρόνια. Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ενώ άρχισε και η παρακολούθηση του 35χρονου.

Οι Αρχές κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα μία κατάθεση από μία ενήλικη σήμερα κοπέλα, η οποία είχε πέσει θύμα του προπονητή και βίωνε έναν Γολγοθά για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Σοκάρουν τέλος οι πληροφορίες από γείτονες του κατηγορούμενου ότι συχνά έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του προπονητή. Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος εκτός από τις προπονήσεις είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη σε σύλλογο της Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Bitcoin: Πάνω από τα 66.000 δολάρια – Νέο ρεκόρ και για το ether

Ο ESM πήρε το όπλο του

ΕΝΦΙΑ: Τον Δεκέμβριο οι νέοι πίνακες – Χαμηλότερος ο φόρος για τους περισσότερους ιδιοκτήτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:47