search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:04
MENU CLOSE

Bitcoin: Πάνω από τα 66.000 δολάρια – Νέο ρεκόρ και για το ether

08.11.2021 20:49
Νόμιμη η πληρωμή μισθών με κρυπτονομίσματα στη Νέα Ζηλανδία! - Media

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η εβδομάδα για τα κρυπτονομίσματα, επιβεβαιώνοντας την τάση για ράλι στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, αυξήθηκε πάνω από 4% σήμερα στα 4.770 δολάρια που είναι νέο ιστορικά υψηλό επίπεδο.

Το bitcoin σκαρφάλωσε 7% πάνω από τα 66.000 δολάρια, πλησιάζοντας το υψηλό ρεκόρ των 66.900 δολαρίων που είχε σημειώσει στα τέλη Οκτωβρίου.

O λόγος για την εκτίναξη της τιμής του bitcoin δεν ήταν σαφής. Πάντως, τα κρυπτονομίσματα είναι γνωστά για τις μεγάλες διακυμάνσεις των τιμών τους, με αυξήσεις ή μειώσεις έως και 20% να είναι σχετικά συνηθισμένες.

Ο Mikkel Morch, εκτελεστικός διευθυντής του hedge fund ARK36, δήλωσε ότι τώρα φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να φθάσει το bitcoin τα 70.000 δολάρια.

«Είναι σημαντικό ότι η άνοδος δεν φαίνεται να καθοδηγείται από μόχλευση αλλά μάλλον προκύπτει από την αυξημένη ζήτηση στην τρέχουσα αγορά , όπου σήμερα υπάρχει πολύ χαμηλή ρευστότητα από την πλευρά της προσφοράς», είπε ο Morch.

Διαβάστε επίσης:

Ο ESM πήρε το όπλο του

ΕΝΦΙΑ: Τον Δεκέμβριο οι νέοι πίνακες – Χαμηλότερος ο φόρος για τους περισσότερους ιδιοκτήτες

Black Friday 2021: Πότε «πέφτει» φέτος – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32