Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ αποξενωμένος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ ο πρεσβύτερος, συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στη Φλόριντα την Παρασκευή, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ομοσπονδιακοί πράκτορες φέρονται να συνέλαβαν τον Τόμας τον πρεσβύτερο, 82 ετών, στο γηροκομείο Maravida Senior Living στο Λέικλαντ της Φλόριντα.
Ο Τόμας ο πρεσβύτερος βρισκόταν υπό έρευνα από το Αστυνομικό Γραφείο της πόλης Σεμπού στις Φιλιππίνες, αφού υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών φέρεται να ανακαλύφθηκε στο σπίτι του και παραδόθηκε στην τοπική αστυνομία από τον γιο του, Τόμας Μαρκλ ο νεότερος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η οποία ανέφερε πρώτος την είδηση, ο Τόμας ο νεότερος, 60 ετών, είπε ότι βρήκε «εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες» εικόνες – μερικές φέρεται να απεικόνιζαν κορίτσια ηλικίας μεταξύ 10 και 11 ετών να επιδίδονται σε «σεξουαλικές πράξεις» – σε κουτιά αποθήκευσης που φυλάσσονταν ανάμεσα σε οικογενειακά «ενθύμια».
«Όταν βρήκα αυτό το υλικό, τρομοκρατήθηκα και δεν είχα άλλη επιλογή από το να καταγγείλω τον πατέρα μου», δήλωσε ο Τόμας ο νεότερος στο μέσο ενημέρωσης.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.