search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Χέιλι Μπίμπερ: «Θέλω τόσο πολύ να κάνω παιδιά, αλλά φοβάμαι»

16.05.2023 09:41
HAILEY-BIEBER

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Sunday Times, το μοντέλο και επιχειρηματίας Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει κάνει ακόμα παιδιά με τον Τζάστιν Μπίμπερ με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2019.

Η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται συχνά στο μικροσκόπιο των δημοσιογράφων και των θαυμαστών τους. Το ότι το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά έχει συζητηθεί έντονα και το μοντέλο ξεκαθάρισε στη συνέντευξή της τους λόγους που δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα την οικογένειά τους.

 Στην αρχή δήλωσε: «Θέλω τόσο πολύ να κάνω παιδιά, αλλά φοβάμαι. Είναι αρκετό που όλοι λένε πράγματα για τον σύζυγό μου ή για τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω ανθρώπους που θα λένε πράγματα και για ένα παιδί».

«Δεν μπορώ να φανταστώ να ασκεί κάποιος κριτική και στα παιδιά μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να τα μεγαλώσουμε, ώστε να νιώθουν αγάπη και ασφάλεια», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μικρό εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάρτιο του 2022. «Την πρώτη μέρα, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, μπήκα στο διαδίκτυο. Ήθελα να μιλήσω η ίδια για ό,τι μου συνέβη, επειδή όλοι διέδιδαν φήμες. Αν αφήσεις αυτά τα πράγματα να σου στερήσουν τη φωνή, επιτρέπεις σε άλλους να αποφασίζουν πώς ζεις τη ζωή σου», εξηγεί.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Eίναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Μαλούμα;

Σακίρα: Με τους δυο γιους της στο νέο της βιντεοκλίπ (Videos)

Eurovision 2023: Σάλος με τη νικήτρια Loreen – Κατηγορείται για αντιγραφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05