search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μπροστά στον Τσίπρα, ο Πινόκιο είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας (video)

16.05.2023 11:23
zoikonstantopoulou

Κάποτε έπινε νερό στο όνομα του, αλλά πλέον κάθε φορά που μιλάει δημόσια για αυτόν ρίχνει και από μια φαρμακερή ατάκα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξεπέλυσε για μια ακόμη φορά τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα, αποδεικύοντας πώς οι παλιοί φίλοι, μπορούν να γίνουν οι χειρότεροι… εχθροί.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απέδειξε ότι οι παλιές αγάπες δεν πάνε πάντα στον… Παράδεισο, βρίσκοντας μία ακόμη αφομή να επιτεθεί στον πάλαι ποτέ στενό συνεργάτη της, Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Είχα πει παλαιότερα ότι μπροστά στον Τσίπρα, ο Πινόκιο είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας. Ποιος θα προστατεύσει τον κόσμο από τους πλειστηριασμούς; Ο Τσίπρας που μας έριχνε χημικά μπροστά στα Ειρηνοδικεία; Ο Τσίπρας που έφερε με το έτσι θέλω τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς; Τους επέβαλε, ασκούσε και διώξεις με ιδιώνυμο… Ο Τσίπρας που δημιούργησε τα funds για να επελαύνουν στις περιουσίες των ανθρώπων; Έναν παρά δεν αξίζει (το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ) […] Ντροπή του που λέει ότι θα φέρει ΠΝΠ. Ξέρετε τι είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Η ΠΝΠ είναι μια αντιδημοκρατική διαδικασία, είναι να νομοθετεί η κυβέρνηση και όχι η Βουλή» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού κατήγγειλε ξανά τον «αποκλεισμό» της από το ντιμπέιτ, κάνοντας λόγο μάλιστα και για σεξισμό, σχολίασε ότι στην τηλεμαχία δεν ακούστηκε λέξη για την έμφυλη βία. «Δεν ήθελαν η μοναδική γυναίκα πρόεδρο κόμματος να είναι στο συγκεκριμένο τραπέζι» είπε ενώ έκανε λόγο και για «καρτέλ».

«Ο λόγος ήταν ότι και οι 6 θα βρίσκονταν σε μια πολύ δύσκολη θέση. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία και δεν βλέπουμε τον κόσμο σας δεκαμενές. Στον κόσμο που είναι απογοητευμένος και που ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ τους έστειλε στην αποχή. Η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η αντιπολίτευση που δεν έχει υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Θα αναδεικνύαμε όσα έπρεπε να έχουν γίνει. Τουλάχιστον 8 χρόνια δεν υπάρχει αντιπολίτευση» συνέχισε.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε σε άλλο σημείο και στην κατάσταση στο ΕΣΥ αλλά και στα Τέμπη. «Το έγκλημα των Τεμπών αναδεικνύει πόσο ψευδεπίγραφα είναι τα συνθήματα για το ψηφιακό κράτος» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν είμαστε στην επόμενη βουλή, θα είμαστε παρόντες και ξύπνιοι και όχι απόντες ή κοιμώμενοι» είπε ακόμη η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι σας βλέπω πολύ γλυκιά και πολύ ήρεμη» είπε στην αποφώνηση η Ανθή Βούλγαρη με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής να απαντάει «Μου το είπαν πολλοί στο debate ου κάναμε χθες…».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Θεοδωράκη: «Προτιμάς την συνέντευξη με τον Μητσοτάκη ή ήταν καλύτερη η δική μας;» (video)

Μητσοτάκης στο The 2night Show: Με τον Ερντογάν έχουμε μιλήσει ανοιχτά – Έχω απορία πως είναι σαν άνθρωπος ο Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ: Η αγάπη του Ανδρέα Λοβέρδου για τα… «βαριά» λαϊκά – «Φίλος μου ο Άδωνις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:16