search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:51
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Τρόμος για μητέρα και τα παιδιά της – Το αυτοκίνητό τους έπιασε φωτιά εν κινήσει (Video)

18.05.2023 22:33
fotia autokinhto fthiotida- new

Μια απίστευτη περιπέτεια περίμενε μια μητέρα με τα δύο παιδιά της που ταξίδευαν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, όταν στα όρια των νομών Φθιώτιδας – Βοιωτίας και συγκεκριμένα λίγο μετά το Κάστρο και στην ανηφόρα προς Μαρτίνο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άρπαξε φωτιά.

Όταν η οδηγός είδε να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή, έβγαλε τα παιδιά από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε. Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, και πιθανώς προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με το Lamianow.gr.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένας κάτοικος ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει.

«Πήρα τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητο μου και προσπάθησα να σβήσω την φωτιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθειά μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω.

Το θερμικό φορτίο ήταν τεράστιο. Δυστυχώς και παρότι άμεσα καλέσαμε την πυροσβεστική το Ι.Χ τυλίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στις φλόγες και καταστράφηκε πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Ευτυχώς τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο της παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους» είπε ο κάτοικος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος κάνει η Τροχαία και η Πυροσβεστική.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε σε δομή ο 4χρονος που εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο

Νίκος Μπογονικολός: «Παραβίαση των όρων χρήσης, όχι κατασκοπεία» δηλώνει ο δικηγόρος του, «παρερμηνεύθηκε η κατηγορία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44