search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Εκλογές: Η δήλωση Ανδρουλάκη που βάζει «ταφόπλακα» στην συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

19.05.2023 06:00
ANDROULAKIS

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για το «πρόσφατο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής», έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, προκάλεσε αντιδράσεις η δήλωση περί «τανγκό του Αλέξη Τσίπρα με τους δολοφόνους». «Είναι δυνατόν να βγάζει ο Κασιδιάρης ανακοίνωση στην οποία προτρέπει τους υποστηρικτές του να μην ψηφίσουν μικρά κόμματα αλλά αυτό που πονά τον Μητσοτάκη, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης, να λέει “ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ” και την ίδια μέρα να δηλώνει δημόσια ο κ. Τσίπρας “ευπρόσδεκτοι, ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ”; Προσβάλλει τον προοδευτικό κόσμο. Αποδεικνύει περίτρανα το “τανγκό” με αυτούς τους δολοφόνους, γιατί δεν ψήφισε ο χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τσίπρας, την τροπολογία που απαγόρευσε στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και των μεταναστών να συμμετέχουν στις εκλογές».

Η παραπάνω δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη εκτιμάται από πολλά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ως «ταφόπλακα» σε οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γέφυρες ανάμεσα στα δύο κόμματα έχουν γκρεμιστεί και αυτό είναι πολύ έντονο τις τελευταίες μέρες πριν τις κάλπες.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Γεωργιάδη-Παππά: «Κλείνουν το ματάκι στους Κασιδιαραίους» – «Δώστε του μια εκπομπή ρε παιδιά» (Video)

Επικό σαρδάμ από Βαρουφάκη: «Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50