search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Οριακά επικράτησε ο «Σασμός» στην κόντρα με τη «Γη της ελιάς»

19.05.2023 18:49
sasmos-new

Με διαφορά στήθους αναδείχθηκε πρώτος στις τηλεπροτιμήσεις της Πέμπτης ο «Σασμός» έναντι της σειράς «Η γη της ελιάς». Η διαφορά 0,2% στην μεταξύ τους τηλεθέαση, αντιστοιχεί σε 29.000 τηλεθεατές.

Η άλλη καθημερινή σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» του Alpha εμφάνισε ελαφρά ενίσχυση στην απόδοση της και διατηρήθηκε στην τρίτη βαθμίδα του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με τα «καλύτερα» της ημέρας.

Στην τέταρτη θέση κα με τηλεθέαση καλύτερη από της Τετάρτης, βρέθηκε και η άλλη σειρά μυθοπλασίας- «Αυτή η νύχτα μένει»- του Alpha. Το χθεσινό επεισόδιο είχε αξιοσημείωτη μεταβολή σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης ημέρας.

Συνολικά όλες οι σειρές οι οποίες έχουν θέση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Alpha είχαν καλές αποδόσεις γι’ αυτό άλλωστε και κατέλαβαν τις τρείς από τις πρώτες τέσσερις θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Τις παρακάτω θέσεις μοιράστηκαν τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι, ειδησεογραφικές εκπομπές και μια ακόμη σειρά μυθοπλασίας, «Έρωτας φυγάς» του Open, η οποία αν και με απώλειες στην τηλεθέαση της διακρίθηκε την Πέμπτη σε μια θέση πιο πάνω από εκείνη στην οποία είχε πλασαριστεί την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Ακλόνητος ο «Alpha» στην κορυφή της τηλεθέασης – Μικρή «απογείωση» για το Μακεδονία TV

Netflix: Τα νέα σχέδια και οι νέες προκλήσεις

Σασμός – Spoiler: Ο Ευθύμης λέει στον Μαθιό πως ξέρει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 03:28