ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Νεκρός ο εξώγαμος γιος του Ντελόν - Δεν τον αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας του

21.05.2023 13:35

Νεκρός βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι ο Αρί Μπουλόν, νόθος γιος του Αλέν Ντελόν, τον οποίο δεν είχε ποτέ αναγνωρίσει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού: «Βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική κράτηση για μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό». 

Ο  Αρί Μπουλόν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 11 Αυγούστου 1962. Ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Nico. Ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο Αλέν Ντελόν ωστόσο ο γάλλος σταρ δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του.

Αρχικά τον μεγάλωσε η μητέρα του ενώ, μετά τον θάνατό της, τον υιοθέτησε η μητέρα του Ντελόν, Έντιθ και ο δεύτερος σύζυγός της, Πολ Μπουλόν, παίρνοντας το επώνυμό του νόμιμα.

Μετά την είδηση του θανάτου του, ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, αποχαιρέτισε τον ετεροθαλή αδελφό του, με μια δημοσίευση σε μαύρο φόντο όπου γράφει «RIP» και τη συνοδεύει με χέρια ενωμένα που προσεύχονται. Στη λεζάντα γράφει: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άρι. Τραγικό πεπρωμένο. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο παιδιά του». 

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με τη Βαϊόλα Ντέιβις (Photos)

Άννα Βίσση: Κλείνει 50 χρόνια καριέρας και το γιορτάζει με 2 συναυλίες (Video)

Πικε: Βάζει τέλος στις φήμες για «σύννεφα» στη σχέση του (Video & photo)

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:30
Exit mobile version