search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:16
MENU CLOSE

H Αστυνομία ερευνά τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ

23.05.2023 19:07
AGIASOFIA
Eurokinissi

Η αστυνομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ, πέριξ της “OPAP Arena”, λίγες ώρες πριν το ματς-φιέστα με τον Βόλο. Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τον θάνατό του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ψάχνοντας -μάλιστα- εάν πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο άτυχος οπαδός δέχθηκε επίθεση κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια «πάρτι» που έστησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο -παραμονές του αγώνα- έπειτα από ένταση που υπήρξε μεταξύ των φίλων της ομάδας.

Όπως αναφέρεται σε σελίδα φίλων της ΑΕΚ στα social media, ο άτυχος οπαδός χτυπήθηκε με βάναυσο τρόπο. Για τον οπαδό κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού. Στις 18 του μήνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας μπήκε και πάλι σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Αργότερα, κατόπιν αναφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντός του για χτυπήματα, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τη λήψη καταθέσεων, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, εφόσον ο θάνατός του σχετίζεται με τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της «OPAP Arena», ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Επτά συλλήψεις για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους

Μπαρτζώκας για ήττα Ολυμπιακού: «Ίσως η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

Γιουβέντους: Αφαίρεση 10 βαθμών στη Serie A και εκτός Ευρώπης – Πιθανή η έφεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50