search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Μπαρτζώκας για ήττα Ολυμπιακού: «Ίσως η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

22.05.2023 18:27
mpartzokas-new

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ελλάδα από το Κάουνας, μετά τη συμμετοχή του στο Final 4, που ολοκληρώθηκε με την ήττα του στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προχώρησε σε δηλώσεις και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την απώλεια του τίτλου.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Μπαρτζώκας έκανε λόγο για μία από τις χειρότερες καταστάσεις της καριέρας του, αλλά υποσχέθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να διεκδικεί επιτυχίες στην Ευρώπη.

«Ήταν μια φανταστική σεζόν, με δύσκολη κατάληξη. Ήταν επίπονο αυτό που έγινε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Το μπάσκετ δημιουργεί αυτά τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ξόδεψε χρήματα και κόπο για να έρθει στο Κάουνας. Κάποιοι ήρθαν οδικώς, έκαναν 3.000 χιλιόμετρα. Μέσα μου νιώθω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Δυστυχώς δεν επιβραβευτήκαμε με αυτό που νόμιζα ότι αξίζαμε.

Θα προσπαθήσουμε στην επόμενη υποχρέωση μας να είμαστε όπως πρέπει. Δεν ξέρω αν ήταν εμπνευσμένη η ομιλία μου στα αποδυτήρια, ήταν κάτι που πίστευα. Η δουλειά μου είναι να έχω κουράγιο. Μέσα μου ίσως να ήμουν και πιο στεναχωρημένος από τους παίκτες. Είμαι αρκετά χρόνια στα γήπεδα και έχω περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Αν και παραδέχομαι ότι η χθεσινή ήταν από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη.

Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε αυτές τις προσδοκίες. Όσο πιο ψηλά πάει η ομάδα, τόσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και αρνητικά και θετικά. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν θέλω να πω κάτι για τον εαυτό μου. Έχω τη μεγάλη τύχη να καθοδηγώ μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός σου παρέχει τη δυνατότητα, αν είσαι ευσυνείδητος επαγγελματίας και έχει λίγο συναίσθημα να φτάσεις σε επιτυχίες. Δυστυχώς και οι αποτυχίες είναι μέσα στον αθλητισμό».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν νέος αθλητικός διευθυντής

NBA: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Καρμέλο Άντονι

Euroleague – Final Four 2023: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Βεζένκοφ μετά την ήττα του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:21