search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Πολάκης: Μόνοι μας και όλοι τους, τέλος!

23.05.2023 13:04
pavlos_polakis

Με μια ανάρτηση στο Facebook, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο Παύλος Πολάκης που επανεξελέγη βουλευτής στον νομό Χανίων, απευθύνει κάλεσμα για τις επόμενες εκλογές.

Στον απόηχο του (σύμφωνα και με τον Αλέξη Τσίπρα) «οδυνηρού σοκ» από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Παύλος Πολάκης συνοψίζει επιγραμματικά το πρόγραμμα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών στις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιχειρεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα υπόλοιπα κόμμματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μόνοι μας και όλοι τους».

Παράλληλα προβλέπει ότι οι επόμενες εκλογές «θα είναι άλλες εκλογές».

Η ανάρτηση:

«ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! Τέλος.

Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!
Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!».

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε τη διερευνητική εντολή ο Αλέξης Τσίπρας – «Οδυνηρό σοκ το αποτέλεσμα – Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη» (Videos)

Θανάσης Καρτερός για εκλογικό αποτέλεσμα: Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα…

Ιδρυμα Αντενάουερ: Οι τρεις λόγοι της εκλογικής επιτυχίας Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:21