search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Masterchef – Μαρία Μπέη: «Μου έκανε καλό που έφυγε ο Δημήτρης» (video)

24.05.2023 12:55
mariabei_masterchef

Ο Νίκος Τράκας ήταν ο παίκτης που μετά από διπλή μαγερική δοκιμασία προκρίθηκε αυτομάτως στους τρεις του φετινού MasterChef.

Εκείνος και η Μαρία Μπέη ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους τρεις συμπαίκτες τους στο «Follow The Chef», ωστόσο στο δεύτερο μέρος της δοκιμασίας ο Νίκος Τράκας συγκέντρωσε καλύτερη βαθμολογία και ήταν ο νικητής που εξασφάλισε μια θέση στην τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαρία Μπέη μίλησε στο Breakfast@Star για την ήττα της αλλά και την πορεία της στο MasterChef.

«Ένα κοκκαλάκι μου στέρησε την τρίτη θέση, δεν πειράζει. Τον είχα τον Νίκο για την τριάδα, παρόλα αυτά ποιος δεν θα ήθελε να περάσει στην τριάδα κι εγώ το ήθελα και είναι λογικό», ανέφερε η παίκτρια.

Για τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο που επίσης συμμετείχε στο φετινό MasterChef είπε: «Θα ήθελα να είναι εδώ τώρα! Παρόλα αυτά, νομίζω όλα γίνονται για κάποιο λόγο και νομίζω μου έκανε καλό που έφυγε ο Δημήτρης ή που μπήκα εγώ στο MasterChef πριν τον Δημήτρη για να αποδείξω ποια πραγματικά είμαι και πως μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Τώρα είμαι μόνη μου και παλεύω μόνη μου και νομίζω ότι μου αρέσει πολύ αυτή η εκδοχή του εαυτού μου. Μπορώ να καταφέρω πράγματα μόνη μου και τα καταφέρνω καλύτερα», ανέφερε στην κάμερα του Star η Μαρία Μπέη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Αλέξανδρος για τη σχέση του με τον Γιώργο Πορφύρη που έχει περάσει από 40 κύματα.

«Μάλλον θα είμαστε κολλητοί από εδώ και πέρα, θα βγάζουμε selfies στο ηλιοβασίλεμα. Ο Πορφύρης σε πουλάει και σε αγοράζει με κάποιον τρόπο…» είπε χαμογελαστός ο Αλέξανδρος.

Διαβάστε επίσης:

Της «τσάπας» θα γίνει στο Star του χρόνου – Κάνει σχέδια για τη «Φάρμα»

Netflix: Φρένο σε όσους μοιράζονται τον λογαριασμό τους

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κίνδυνος για την ειδησεογραφία η εξάπλωσή της (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:43