search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

24.05.2023 18:28
opados-aek-new

Νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ που κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δίνει το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το πόρισμα, το αιμάτωμα που είχε υποστεί και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου που πλέον παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας που είχε αρχικά την προανάκριση ως αιφνίδιο θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο της 13ης Μαΐου 2023 στο «πάρτι» που είχαν στήσει οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» έξω από την «OPAP Arena», για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους, παραμονές του ματς – φιέστα με τον Βόλο.

Σε κάποια στιγμή, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, να έρθει και να τον παραλάβει. Ο 48χρονος οπαδός νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Γεννηματά» με συμπτώματα εγκεφαλικού, πήρε εξιτήριο στις 18 Μαΐου, επέστρεψε σπίτι του, αλλά λίγες ώρες αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή με 5 μαχαιριές

Χαλκιδική: Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα του συζυγοκτόνου – «Είδα το παιδί να τριγυρνά στα αίματα και στους νεκρούς» (Videos)

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 70χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου μέσα σε εκλογικό κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15