search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Μύκονος: Τρεις νεκροί από το ναυάγιο με μετανάστες – Έρευνες για τους αγνοούμενους

26.05.2023 10:06
LIMENIKOSKAFOS

Σε τραγωδία εξελίσσεται η ανατροπή σκάφους με μετανάστες στα ανοιχτά της Μυκόνου καθώς από το Λιμενικό έχουν ήδη ανασυρθεί τρία πτώματα, ενός άνδρα και δύο γυναικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο μετανάστες σώοι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο λιμάνι της Μυκόνου, ενώ οι τρεις σοροί που βρέθηκαν, μεταφέρονται στην περιοχή Καλαφάτη.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό καθώς δύο μετανάστες είχαν εντοπιστεί βορειοανατολικά του νησιού των Κυκλάδων κοντά στην ακτή και ανέφεραν ότι το σκάφος στο οποίο επέβαιναν είχε ανατραπεί.

Αρχικά οι ίδιοι ανέφεραν ότι στο σκάφος επέβαιναν και άλλα έξι άτομα. Με νεότερη δήλωση των διασωθέντων, στο σκάφος επέβαιναν 17 άτομα εκ των οποίων 4-5 γυναίκες, ένα παιδί περίπου 7 ετών και οι υπόλοιποι άντρες.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης όπου συμμετέχουν δύο πλοία του Λιμενικού, ένα Super Puma ενώ γίνονται έρευνες και από τη στεριά για τον εντοπισμό τους.

Στο σημείο πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Δεκάδες φοιτητές στο νοσοκομείο σε κατάσταση ακραίας μέθης μετά από πάρτι

Κάρπαθος: Μηχανική βλάβη και μετατόπιση φορτίου σε φορτηγό πλοίο

Βαρβάκειος: Πρώην σύντροφος της 60χρονης ομολόγησε ότι την σκότωσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:07