search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Βαρβάκειος: Πρώην σύντροφος της 60χρονης ομολόγησε ότι την σκότωσε

25.05.2023 23:53
varvakeios-new
Eurokinissi

Ο συλληφθείς, πρώην σύντροφός της 60χρονης, ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα που βρέθηκε σε λίμνη αίματος στη Βαρβάκειο. Η 60χρονη ήταν τοξικομανής. Το ίδιο και ο καθ΄ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της.

Ο 42χρονος φέρεται να υποστήριξε στις αρχές πως εκείνη γινόταν επιθετική όταν έκαναν χρήση ουσιών και πως του επιτέθηκε πρώτη. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι το μαχαίρι ήταν δικό της και πως δεν της πήρε εκείνος την τσάντα.

Η δολοφονία της γυναίκας πάντως ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφού ο δράστης τη μαχαίρωσε είκοσι φορές, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης στον Star. Την ημέρα εκείνη τσακώθηκαν για προσωπικές διαφορές και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι εκείνος – όπως υποστηρίζει – κατάφερε να της το πάρει και τη μαχαίρωσε.

Η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στα ίχνη και τελικά στη σύλληψή του αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Το πτώμα της 60χρονης βρέθηκε σε λίμνη αίματος, σε πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, το πρωί της Τρίτης. Το θύμα δεν το αναζήτησε κανείς κι επειδή δεν είχε πάνω του προσωπικά αντικείμενα, δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί άμεσα. Το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη άγρια η 60χρονη είναι στέκι τοξικομανών.

Δολοφονία Βαρβάκειος: H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»

Διαβάστε επίσης:

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 86χρονης (Video)

Δραπετσώνα: Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ για οπλοφορία – H ανακοίνωση της ΟΣΥ

Ακραίο περιστατικό bullying: Έδεσαν και φίμωσαν 7χρονη στις τουαλέτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:14