search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Δραπετσώνα: Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ για οπλοφορία – H ανακοίνωση της ΟΣΥ

25.05.2023 18:29
trolei new

Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η καταγγελία ενός επιβάτη ο οποίος υποστήριξε ότι οδηγός τρόλεϊ οπλοφορούσε. Ο οδηγός συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΣΥ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η καταγγελία έγινε για τον οδηγό του δρομολογίου του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ. Η υπόθεση ερευνάται, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η Ο.ΣΥ. (Οδικές Συγκοινωνίες) κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ, για το συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της προχώρησε σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ οι διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου για το συμβάν έχουν ξεκινήσει. Όπως αναφέρει η ΟΣΥ, η ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού (τρόλεϊ) της, δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της εταιρείας ενώ επισημαίνει ότι «βασική αρχή της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Συνελήφθη στην Ακτή Βασιλειάδη

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τον οδηγό του τρόλεϊ «20» να βγάζει όπλο στη διαδρομή από Φάληρο προς Δραπετσώνα σε επιβάτη.

Η αστυνομία έσπευσε και ο οδηγός εντοπίστηκε στην Ακτή Βασιλειάδη όπου συνελήφθη. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την υπόθεση να ερευνάται.

Διαβάστε επίσης:

Αύξηση τιμών 17% στα ξενοδοχεία της Αθήνας

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Βελτιώνεται η υγεία του 8χρονου αγοριού – Ειδική ομάδα ψυχολόγων δίπλα του

Άλκης Καμπανός: Γκράφιτι «έλυσε» τον καβγά μαθητών στο προαύλιο σχολείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:02