search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:46
MENU CLOSE

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 86χρονης (Video)

25.05.2023 09:12
asthenoforo new

Η κάκωση θώρακος είναι η αιτία θανάτου της 86χρονης γυναίκας στην Κοζάνη, που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον ίδιο τον γιο της.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η γυναίκα, που είχε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν κατάκοιτη, φέρεται να δεχόταν για πολλή ώρα αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, με αποτέλεσμα να φέρει κακώσεις και σπασμένα πλευρά.

Ο 61χρονος, μέχρι στιγμής, δεν έχει ομολογήσει την πράξη του και ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έγινε, ενώ και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο 61χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ενημέρωσε ότι βρήκε αναίσθητη τη μητέρα του στο σπίτι τους. Όταν έφτασαν οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η γυναίκα είχε πολλά. Χτυπήματα και κάλεσαν την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονο, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Διαβάστε επίσης

Ναύπλιο: Σπείρα ανηλίκων διέρρηξε 15 σπίτια

Πόρτο Ράφτη: Νεκρός 58χρονος που δούλευε σε φρεάτιο πολυκατοικίας – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε αρκούδα να περιφέρεται στον Χορτιάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:45