search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 39χρονη ερπετολόγος

27.05.2023 10:40
Λάρισα: Απίστευτη περιπέτεια υγείας για άντρα λόγω δαγκώματος από οχιά (Video) - Media

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου η 39χρονη ερπετολόγος που δαγκώθηκε από οχιά σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εθελόντρια ερπετολόγος νοσηλεύεται αιμοδυναμικά ασταθής και σε πολύ σοβαρή κατάσταση παρά την άμεση κινητοποίηση των γιατρών που της χορήγησαν αντιοφικό ορό.

Η 39χρονη φέρεται να υπέστη πολύ γρήγορα αναφυλακτικό σοκ και η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής, ο επιστάτης του 30ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, εντόπισε ένα φίδι μέσα στο ισόγειο του σχολείου και ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου. Το σχολείο κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της έδωσε τα τηλέφωνα δύο ερπετολόγων. Στο σημείο έφτασε πρώτη η 39χρονη εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή», η οποία επιχείρησε να βάλει το φίδι μέσα σε κλουβί – τσάντα μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που ήταν κοντά στο συμβάν, η 39χρονη φέρεται πως δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πως επιχείρησε να πιάσει το φίδι, φορώντας μόνο ένα γάντι.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως την Τρίτη προκειμένου να κοπούν τα χόρτα περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος και να γίνει απολύμανση με ειδική σκόνη για τα φίδια.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΕ: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στα φωτοβολταϊκά

Κόρινθος: Άντρας παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του Προαστιακού

Μαρκόπουλο: Μαθητής πυροβόλησε καθηγητή σε ΕΠΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36