search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Μαρκόπουλο: Μαθητής πυροβόλησε καθηγητή σε ΕΠΑΛ

27.05.2023 08:55
Ηράκλειο: Αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά πιστοποιητικά - Media

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μαρκόπουλο Ωρωπού καθώς 17χρονος μαθητής σε Επαγγελματικό Λύκειο φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μεταδίδει η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν στις 8.45 το πρωί της Παρασκευής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Ωρωπού, όπου κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ο 17χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Β’ Λυκείου, πυροβόλησε μία φορά απρόκλητα με αεροβόλο πιστόλι κατά 36χρονου καθηγητή, τραυματίζοντας τον ελαφρά με πλαστικό σφαιρίδιο στο αριστερό πόδι.

Στη συνέχεια ο μαθητής αποβλήθηκε από το Λύκειο και αποχώρησε, με ομόφωνη απόφαση των καθηγητών, ενώ ο καθηγητής μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Ωρωπού όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.

Το αεροβόλο πιστόλι και ένας γεμιστήρας κατασχέθηκαν αφού πρώτα παραδόθηκαν στις Αρχές από τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Ο καθηγητής δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο 17χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Βοριάδες και αστάθεια (Video)

Συνελήφθη σπείρα που «ξάφριζε» ηλικιωμένους με τη μέθοδο «άνοιξε θεία» (photos)

O αστυνομικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών πήρε μετάθεση στη…Μύκονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:07