search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:33
MENU CLOSE

O αστυνομικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών πήρε μετάθεση στη…Μύκονο

26.05.2023 22:48
nammos mykonos

O αστυνομικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ, πήρε μετάθεση για τη Μύκονο, παρότι επίορκος και υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο αστυνομικός χαιρέτισε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ευχόμενος «Καλό καλοκαίρι», με την εφημερίδα να επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι προνομιακές μεταθέσεις επίορκων αστυνομικών στη Μύκονο συνεχίζονται.

«Στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ κυρίως από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αλλά και από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες. Η ομάδα αυτή φέρεται να είχε προϊσταμένη μια αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που είχε πολυετή παρουσία στην προαναφερόμενη υπηρεσία της Αστυνομίας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας. Η συγκεκριμένη αξιωματικός φέρεται να συνυπέγραφε το αίτημα παρακολούθησης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη» αναφέρει το δημοσίευμα που δίνει και τα ονόματα αστυνομικών που κλήθηκαν να καταθέσουν και αρνήθηκαν ότι προχώρησαν σε ύποπτες ενέργειες.

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και υποκλοπών φαίνεται ότι έφεραν κινητικότητα στην αστυνομία. «Τα Νέα» πάντως αναφέρουν ότι μετά από λίγο καιρό αρκετοί από αυτούς μετακινήθηκαν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ. Ανάμεσά τους και ο εν λόγω αστυνομικός, ο οποίος πήρε, εν τέλει, μετάθεση για τη Μύκονο και φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του με ανάρτηση από… παραλία του νησιού.

Σημειώνεται ότι παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» είχε περιγράψει το νησί ως άντρο ανομίας με συνδέσεις με υψηλόβαθμους αξιωματικούς και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Αφορμή στάθηκε το κύκλωμα των αυθαιρέτων και οι σχέσεις διαφθοράς μεταξύ αστυνομικών, της επονομαζόμενης Greek Mafia, αλλά και μπράβων και επιχειρηματιών της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αναφυλακτικό σοκ υπέστη η 39χρονη μετά το δάγκωμα οχιάς – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένη

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Δεν μπόρεσε να σώσει το 3χρονο αγοράκι η μητέρα του – Δεν ήξερε κολύμπι

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε ερπετολόγο σε σχολείο – Δίνει μάχη για τη ζωή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:33