ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:40
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Ο Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ και ας δει τις πελατειακές πολιτικές του»  

29.05.2023 16:55

Υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών αλλά και την… στήριξη του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Νέα Δημοκρατία.  

«Να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη»  

Για το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είπε: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες». 

«Η στήριξη Κρανιδιώτη ξεγυμνώνει το τυχοδιωκτισμό του συστήματος Μητσοτάκη» 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε ασχολίαστη και την σημερινή δήλωση υποστήριξης του Φαήλου Κρανιδιώτη προς την Νέα Δημοκρατία. «Η δημόσια δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας  είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετά τις υποκλοπές και τις επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές, αποκαλύπτονται και τα κόμματα-δορυφόροι δείχνοντας σε ποιες επικίνδυνες ατραπούς οδηγείται το πολιτικό μας σύστημα μακριά από την ευρωπαϊκή κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης: 

Εκλογές 2023: Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

ΚΚΕ: O Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες»

Novartis: Απαλλάχθηκαν με βούλευμα Φρουζής, Μανιαδάκης και άλλα τρία στελέχη για δωροδοκία πολιτικών προσώπων

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38
Exit mobile version