search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21
MENU CLOSE

ΚΚΕ: O Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες»

29.05.2023 15:43
ΚΚΕ_ΝΕW
Eurokinissi

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα “σταθερότητα ή περιπέτειες”. Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά το ΚΚΕ σε νέα του ανακοίνωση.

Όπως τονίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega: «Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ που περιέγραψε και περιλαμβάνει τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίτευξη ματωμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας κλπ.».

Για να συνεχίσει: «Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απαιτείται και η “αξιόπιστη”, δηλαδή συναινετική, αντιπολίτευση που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης και την οποία θα προσφέρουν, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ» τονίζει καταλήγοντας:

«Αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, θα είναι μόνο ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ».

Διαβάστε επίσης:

Novartis: Απαλλάχθηκαν με βούλευμα Φρουζής, Μανιαδάκης και άλλα τρία στελέχη για δωροδοκία πολιτικών προσώπων

Ο Τασούλας παραμένει πρόεδρος της Βουλής με 270 ψήφους

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο – «Στόχος η Αξιωματική Αντιπολίτευση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21