search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:06
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο – «Στόχος η Αξιωματική Αντιπολίτευση»

29.05.2023 14:32
PASOK_SIMA

Μετά την χθεσινή Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, πριν την ορκωμοσία της Βουλής συνεδριάζει από το μεσημέρι της Δευτέρας το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη.  

Η συνεδρίαση είναι κλειστή και γίνεται στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη στην σκιά της αιχμηρής ανακοίνωσης του Χάρη Καστανίδη μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να πάρει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης. Στην σημερινή συνεδρίαση συμμετέχει και ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όμως κατά την είσοδό του απέφυγε να κάνει δηλώσεις.  

«Στόχος η Αξιωματική Αντιπολίτευση» 

Σειρά στελεχών έκαναν δηλώσεις πριν από την έναρξη του Πολιτικού Συμβούλιο, με το μήνυμα να είναι κοινό: «στόχος η Αξιωματική Αντιπολίτευση».  

«Όλα ειπώθηκαν στην χθεσινή Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των βουλευτών και των υποψηφίων. Τώρα στο πολιτικό συμβούλιο θα κάνουμε ορισμένες εξειδικεύσεις. Ο στόχος είναι ένας: Αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε στην δήλωση του ο Ανδρέας Λοβέρδος.  

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής ο οποίος ανέφερε: «Το αφήγημα το βλέπετε να ξεδιπλώνεται. Θέλουμε να είμαστε η κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης ποιοτικά, θέλουμε την άνοδο των ποσοστών μας, θέλουμε να είμαστε η δύναμη που πραγματικά θα ελέγχει, θα ασκεί κριτική και θα στηλιτεύει τα κακώς κείμενα μιας κυβέρνησης η οποία έχει δείξει στην προηγούμενη θητεία της πολύ έντονα τα δείγματα της αλαζονείας». Ερωτηθείς για την δήλωση Μητσοτάκη πως το ΠΑΣΟΚ αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δουδωνής είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει βρει αντίπαλο και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η δημοκρατική παράταξη»  

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ατζέντα. Αυτή η ατζέντα πήρε θετική ψήφο  στις 21 Μαΐου. Θα πάρει ακόμη πιο θετική στις 25 Ιουνίου και ο κύριος Μητσοτάκης καλά θα κάνει να φοβάται το ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει», είπε ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης.  

Δηλώσεις έκανε και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος. Μεταξύ άλλων ανέφερε: Με την χθεσινή πανηγυρική συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής αλλά και όλων μας των υποψηφίων από ολόκληρη τη χώρα και την σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου ξεκινά ο αγώνας των επερχόμενων εκλογών ξεκινά ο αγώνας έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι η αξιόπιστη προοδευτική λύση για την επόμενη μέρα του τόπου, απέναντι στην συντηρητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα με τις δηλώσεις του κυρίου Κρανιδιώτη έρχεται ως συνέχεια των επιλογών του κύριο Μητσοτάκη να υιοθετήσει τα κορυφαία στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τις δηλώσεις του κυρίου Καρατζαφέρη στήριξης στη Νέα Δημοκρατία και στον κύριο Μητσοτάκη».  

«Πέφτουν οι μάσκες του φιλελεύθερου προσωπείου της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη. Και είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ οι προοδευτικές φωνές σε αυτό τον τόπο να ενώσουν τις φωνές τους και να δώσουν μεγάλη δύναμη και ώθηση στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.  

Διαβάστε επίσης:

Συγχαρητήρια επιστολή Σαρμά στον Ερντογάν

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο Mega: Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στις εκλογές του Μαΐου

ΣΥΡΙΖΑ: Φυγή προς τα μπρος δια της ανανέωσης – Πρεμιέρα για την «ομάδα κρούσης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:04