search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Κώστας Καζάκος: Γεννήθηκε σαν σήμερα – η Φίνος Φιλμ τον τιμά

29.05.2023 14:15
kazakos kostas65-new

Ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή πέρσι τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 87 ετών. Από τον Ιούλιο νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, όπου είχε εισαχθεί με κορονοϊό, εξαιτίας του οποίου επιβαρύνθηκαν σημαντικά τα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ηθοποιός άφησε πίσω του τις ταινίες, τις σπουδαίες ερμηνείες του και τους εμβληματικούς ρόλους του.

Γεννήθηκε σαν σήμερα στι 29 Μαΐου του 1935 και η Φίνος Φιλμ, η εταιρία με την οποία γύρισε τόσες ταινίες, έκανε μια ανάρτηση στα social media τιμώντας τον.

Στη λεζάντα έγραψαν:

Ανήσυχο πνεύμα, με βαθιά καλλιέργεια και πληθωρική προσωπικότητα, ο Κώστας Καζάκος ήταν ένας από τους «μεγάλους» της γενιάς του. Ηθοποιός, δάσκαλος, σκηνοθέτης, μεταφραστής, πατέρας και παππούς, δεν έκανε εκπτώσεις στην αλήθεια της τέχνης του, δηλώνοντας πιστά «παρών» μέχρι το τέλος.

Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1935 και «έφυγε» τον περασμένο Σεπτέμβρη στα 87 του χρόνια. Τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Η Λεωφόρος του Μίσους», «Κοντσέρτο για Πολυβόλα», «Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα», «Εν Ονόματι του Νόμου» και «Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που «τρέλανε» τους followers (Photos)

Βίκυ Καγιά: «Θέλω να αποχαιρετιστώ με το αγαπημένο μου κανάλι» (Video)

Μουζουράκης και Κοζάρη στους ρεπόρτερ: «Ελάτε να κάτσετε έχει πολλή ζέστη» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:46