search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Μουζουράκης και Κοζάρη στους ρεπόρτερ: «Ελάτε να κάτσετε έχει πολλή ζέστη» (videos)

29.05.2023 11:30
mouzourakis

Το Σαββατοκύριακο η Αίγινα γέμισε με δημοσιογράφους για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη.

Μία μέρα μετά, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα beach party για τους καλεσμένους του και οι ρεπόρτερ τους ακολούθησαν στην παραλία.

Όταν οι νεόνυμφοι έφτασαν στο πάρτι και είδαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που κάθονταν λίγο πιο πέρα, τους κάλεσαν για κέρασμα.

Ο Πάνος Μουζουράκης πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος, κι επειδή μου λέει “εσύ το ποιήμα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει ότι θα τους κεράσεις” Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά».

Τότε και η σύζυγός του, είπε: «Ελάτε έχει πάρα πολλή ζέστη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Μαΐου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 500 καλεσμένους.

Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα στο οποία μάλιστα ο τραγουδιστής έχει αγοράσει το δικό του σπίτι.

Κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έλαμπαν από ευτυχία ενώ ο τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους αλλά και να τους ευχαριστήσει που ταξίδεψαν μέχρι την Αίγινα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Κατέρρευσε η Μαριαλένα – «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου» (Video)

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αφοσιώθηκα περισσότερο στο θέατρο – Η τηλεόραση μπορεί να κάνει έναν βαρετό ηθοποιό» (Video)

Φασουλής: «Χρωστάω πολλά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34