search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Survivor All Star: Κατέρρευσε η Μαριαλένα – «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου» (Video)

29.05.2023 10:24
marialena-survivor-new

Το αγώνισμα με έπαθλο ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μη μπορώντας να διαχειριστεί την ήττα, να καταρρέει συναισθηματικά.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό αμέσως μετά τον αγώνα, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα.

«Γενικά δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Δεν ήταν η αιτία το ότι έχασα και έκλαψα. Από πριν τον αγώνα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τρέξω και να μπω και να τα δώσω όλα.

Μετά από τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να δω θετικά, δεν μπορώ να δω αισιόδοξα. Νιώθω ένα βάρος στην καρδιά και το στομάχι μου. Τρέχω, πηγαίνω στα run και λέω «δεν μπορώ να τρέξω άλλο! Δεν μπορώ να είμαι κάτω από τον ήλιο άλλο! Δεν μπορώ να τρώω μόνο καρύδα! Δεν μπορώ. Και προσπαθώ όλο αυτό να το παλέψω μέσα μου και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την οικογένεια μου έξω και όλα αυτά που έχω στην Ελλάδα και… δεν μπορώ.

Συγγνώμη, με έχει πιάσει τώρα! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου γιατί προσπάθησε να με στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι είναι κακές μέρες, θα τις ξεπεράσω και θα ξαναβρώ τον εαυτό μου γιατί στις ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά να σηκωθείς πιο δυνατή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αφοριώθηκα περισσότερο στο θέατρο – Η τηλεόραση μπορεί να κάνει έναν βαρετό ηθοποιό» (Video)

Φασουλής: «Χρωστάω πολλά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Video)

Μουρατίδης: «Δεν γίνεται ο Ρουβάς στα 50 του να πηδάει σαν το κατσίκι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:54