search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Φασουλής: «Χρωστάω πολλά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Video)

29.05.2023 00:20
fasoulis

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

Μεταξύ άλλων κατά τη συνέντευξη, η κουβέντα έφτασε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία ο Σταμάτης Φασουλής διατηρούσε άψογες σχέσεις.

«Στον Χορν ψάρωνα πολύ γιατί ντρεπόμουν να παίξω. Είχαμε μια σκηνή μαζί που είχε αρκετή ένταση και ήμουν χάλια. Ο Χορν ήταν ευγενέστατος, με συμπαθούσε πολύ. Τα ωραιότερα χρόνια μου ήταν τότε γιατί μετά το θέατρο πήγαινα σπίτι του και έφευγα στις 7 το πρωί. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου, μου συμπαραστάθηκε. Όταν είχα πέσει και ήμουν στα τάρταρα μου προσέφερε τη ζωή της απροκάλυπτα για να με συνεφέρει.

Η Αλίκη ήταν το πιο αγαπητό πρόσωπο και αναδείχθηκε εθνική σταρ. Θύμιζε στο κοινό κάτι οικείο. Ήταν το κορίτσι της γειτονιάς και ταυτόχρονα ήταν το κορίτσι που στέφθηκε βασίλισσα. Πολλές φορές ήταν εις βάρος του ταλέντου της για να διατηρήσει αυτό. Στις πρόβες ήταν διαφορετική και όταν ερχόταν ο κόσμος γινόταν άλλος άνθρωπος».

«Δεν θα γινόταν ποτέ βασίλισσα η Αλίκη. Ωραίο ανέκδοτο αλλά δεν θα τον παντρευόταν τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο γιατί θεωρούσε ότι αυτή ήταν η βασίλισσα».

«Ήμουν δίπλα της όταν “έφυγε” η Αλίκη. Ήμασταν στο διπλανό δωμάτιο και είχαμε στρώσει κουβέρτες κάτω. Η Νόνικα κάθισε 24 ώρες ακίνητη σαν φόρος τιμής. Εγώ το πρωί έφυγα να κάνω μπάνιο και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόλις έφυγα, πέθανε. Ήταν περίεργο βράδυ γιατί περνούσαμε από γέλια σε κλάματα και τραγουδούσαμε. Μου στοίχισε πολύ η απώλειά της για χρόνια. Δεν ήξερα πόσο την αγαπούσα, μετά το ανακάλυψα. Νόμιζα ότι της χρωστάω πράγματα και ότι η αγάπη μου ήταν κουτσή».

Διαβάστε επίσης:

Μουρατίδης: «Δεν γίνεται ο Ρουβάς στα 50 του να πηδάει σαν το κατσίκι»

Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ευχή σε Μουζουράκη – Κοζάρη για τον γάμο

Tina Turner: Η αμύθητη περιουσία ύψους 250 εκατ. δολαρίων και οι κληρονόμοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00