search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07
MENU CLOSE

Μουρατίδης: «Δεν γίνεται ο Ρουβάς στα 50 του να πηδάει σαν το κατσίκι»

28.05.2023 23:28
Nikos Mouratidis_new

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο Νίκος Μουρατίδης, o οποίος χαρακτήρισε σοκαριστικό το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου. Μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, την Πάολα, την Χάρις Αλεξίου και για πολλούς ακόμα.

«Κανείς δεν περίμενε τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δικαιολογημένα πολύς κόσμος μιλά για παρασκήνιο στην προηγούμενη εκλογική μάχη. Τον ελληνικό λαό τον «διέφθειραν» και τον μπούκωσαν με επιδόματα που δεν δικαιούνταν», είπε.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης ξέσπασε κατά όσων ονομάζονται celebrities στη χώρα μας, εσφαλμένα κατά τη γνώμη του.

«Στην Αμερική αποκαλούν celebrity τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και την Μέριλ ΣτριπΤι celebrity είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος; Ραδιοφωνικός παραγωγός είναι και γράφει κάποιους στίχους».

«Τι είναι η Έλενα Χριστοπούλου; Ειλικρινά δεν την γνωρίζω. Εγώ πήρα τον Γιώργο Μαζωνάκη άγνωστο και τον έκανα σούπερ σταρ. Η Έλενα Χριστοπούλου ποια είναι;».

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Ηλίας Ψινάκης του είχε πει ότι είναι μάνατζερ, ενώ ο ίδιος χαρακτήριζε τον εαυτό του καταφερτζή.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ εργατικό πλάσμα. Δεν την κατατάσσω στην κατηγορία των μεγάλων τραγουδιστριών, είναι γνωστό ότι τραγουδάει play back. Της βγάζω το καπέλο, γιατί έχει εξελιχθεί πολύ στο show που παρουσιάζει».

Ο Νίκος Μουρατίδης διαφώνησε με τη δήλωση του Νίκου Αποστολόπουλου για τη Χάρις Αλεξίου: «Είναι ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα, δεν είναι πάντα καλή στις θεατρικές παραστάσεις, αλλά προσπαθεί».

Για την Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε πως «πολύς κόσμος την βρίζει στα social media, όμως η ίδια ηδονίζεται με αυτά τα σχόλια. Είχε πει τη χαρακτηριστική ατάκα “δεν θέλω να με αγαπάνε, να με βλέπουνε θέλω”».

Για τον Σάκη Ρουβά τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει σήμερα τα ίδια που έκανε τη δεκαετία του ’90 και πως θα έπρεπε να μεγαλώνει μαζί το κοινό του. «Δεν γίνεται στα 50 του να πηδάει σαν το κατσίκι τραγουδώντας ανάλαφρη ποπ. Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολλά χρόνια να κάνει επιτυχία, έφτασε στο σημείο να πει το «Άξιον Εστί». Από που κι ως που;», δήλωσε.

Ο Νίκος Μουρατίδης ζήτησε να αφήσουν την Πάολα ήσυχη, ενώ για τον Νίκο Βέρτη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό δήλωσε πως είναι υπέροχοι τραγουδιστές, αλλά θα πρέπει να μείνουν… μακριά από το Ηρώδειο.

«Ο Βέρτης και ο Αργυρός θα μπορούσαν να πάνε στο Ηρώδειο μόνο όπως ο Σάκης Ρουβάς με τη Σόνια Θεοδωρίδου, που είναι του κλασικού», δήλωσε.

Ο Νίκος Μουρατίδης ανέλαβε καλλιτεχνικός υπεύθυνος στο Βεάκειο, με τους επόμενους τρεις μήνες να είναι γεμάτοι καθημερινά με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ευχή σε Μουζουράκη – Κοζάρη για τον γάμο

Tina Turner: Η αμύθητη περιουσία ύψους 250 εκατ. δολαρίων και οι κληρονόμοι

Φωτεινή Ντεμίρη: Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07