search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:08
MENU CLOSE

Ρόδος: Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο – Μάζευαν τα νερά της βροχής με κουβάδες (videos)

29.05.2023 13:35
rodos_vroxi_2905_1200-700_new

Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου, με τους εργαζόμενους να μαζεύουν τα νερά της βροχής με… κουβάδες και σφουγγαρίστρες.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το αεροδρόμιο της Ρόδου πλημμύρισε για μία ακόμη φορά, με τους εργαζόμενους να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του με κουβάδες και σφουγγαρίστρες και τους επισκέπτες του νησιού να βλέπουν έκπληκτοι το… τριτοκοσμικό αυτό φαινόμενο.

Ίδια ήταν η κατάσταση και έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ο δρόμος μετετράπη σε ποτάμι, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο

Η βροχή προκάλεσε προβλήματα σε πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και σε άλλες περιοχές, όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους.

Διαβάστε επίσης:

Κάρπαθος: Σάλος με εστιατόριο που τηγανίζει τα ψάρια… ζωντανά!

Τέμπη: Απολογήθηκε ο πρώην προέδρος του ΟΣΕ – «Ενήργησα νόμιμα» (video)

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και βρήκε ένα φίδι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:08