search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του», είπε ο πατέρας του (video)

29.05.2023 12:34
tsitsipas_2905_1200-700_new
credit: AP

«Eίναι πολύ ευαίσθητο παιδί ο Στέφανος, δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του», είπε ο πατέρας του έλληνα πρωταθλητή στο τένις, Απόστολος, σχετικά με το ξέσπασμα του γιού του προς τη γυναίκα του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» και κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νμίτρι Μεντβέντεφ, στο οποίο ο έλληνας τενίστας έβρισε τη ρωσίδα μητέρα του, αποκαλώντας τη «μ…σμένη», είπε ότι «δεν είναι κάτι το περίεργο», σημειώνοντας ότι «η μητέρα είναι σχετική, είναι χρόνια αθλήτρια και θεώρησε σωστό ότι μπορεί να τον βοηθήσει εκείνη τη στιγμή, μιλώντας από την εξέδρα. Ο Στέφανος δεν το θεωρούσε σωστό».

«Είναι φυσιολογικό μια μητέρα να ανησυχεί για το παιδί της και να θέλει να του δώσει μια συμβουλή, αλλά σε αυτά τα επίπεδα που αγωνίζονται αυτοί οι αθλητές, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, πρέπει μόνοι τους να βρουν τις λύσεις. Είναι πολύ μοναχικό άθλημα το τένις», προσέθεσε

Όπως υποστήριξε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, «είναι πολύ ευαίσθητο παιδί ο Στέφανος, δεν μίλησε άσχημα στην μητέρα του».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Είπε πρόωρο αντίο στo Roland Garros

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρός ο Ντούσκος – 4ο μετάλλιο για την Ελλάδα

Σοκ στην Παρί: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρίκο έπειτα από πτώση με άλογο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:14