search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς, «τα χώνει» στη μητέρα του (Video)

20.05.2023 23:39
tsitsipas

Απίστευτες σκηνές κατέγραψε ο φακός στη διάρκεια του ημιτελικού του Masters της Ρώμης, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έξω φρενών, αρχίζει να φωνάζει και να βρίζει τη μητέρα του.

Στη διάρκεια του αγώνα, ο έλληνας τενίστας αντέδρασε έντονα στις παρατηρήσεις της μητέρας του, βρίζοντάς την και λέγοντάς της να φύγει από το box. 

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ….. είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», φώναξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Όπεν της Ρώμης και κλήθηκε σήμερα να αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ωστόσο, καταφέρνοντας το 0-2 ο ρώσος τενίστας κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Νωρίτερα, ο Μεντβέντεβ αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον συναθλητή του στον ημιτελικό του Rome Open. Λίγο πριν αρχίσει  το παιχνίδι, ο διαιτητής, Μοχάμεντ Λαγιάνι, κάλεσε τους δύο αθλητές να πλησιάσουν στο φιλέ για την καθιερωμένη φωτογραφία. Ο ρώσος τενίστας αντί να πλησιάσει, αποχώρησε για να ξεκινήσει το ζέσταμα.

Δεν έδωσε ούτε το χέρι του στον έλληνα τενίστα. 

Η κόντρα τους είναι γνωστή στον κόσμο του τένις και κρατά από το 2018, όταν αντάλλαξαν «γαλλικά» σε αγώνα τους στο Miami Open.

Διαβάστε επίσης:

Premier League: Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι

Ρώμη: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τσιτσιπά – Μεντβέντεφ

Παναθηναϊκός: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:07