search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Ακρίτα: Η εξήγηση για τη φωτογραφία από τη Βουλή και τα «καρφιά» σε Κλείτου, Παπαπαναγιώτου και αρχισυντάκτη της ΕΡΤ

31.05.2023 10:38
akrita_orkwmosia

Με μια αιχμηρή ανάρτηση απάντησε η Έλενα Ακρίτα στα ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη με αφορμή μια φωτογραφία από τη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της νέας Βουλής.

Η δημοσιογράφος που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν εμφανώς να δυσφορεί καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Οι εικόνες αναπαρήχθησαν από διάφορους στο ίντερνετ με κακεντρεχή και προσβλητικά σχόλια.

Ένας από αυτούς που ανέβασαν τη φωτογραφία ήταν και ο Αντώνης Βασιλόπουλος της ΕΡΤ που έκανε.. «γκάλοπ» για τον λόγο που η δημοσιογράφος είχε αυτήν την έκφραση.

Η Έλενα Ακρίτα ανέβασε ένα screenshot με το σχόλιο του και έγραψε:

«Κύριε, κύριε ν’ απαντήσω εγώ που το ξέρω; Έχει μετατόπιση σπονδύλου και παρά την ένεση που έκανε για να σηκωθεί πονάει αφόρητα. Εντιτ. Ο κύριος είναι αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ. Τόση αντικειμενικότητα. Καταλάβαμε τώρα από ποιους είμαι κομμένη;»

Στα σχόλια της ανάρτησης η δημοσιογράφος «κάρφωσε» και τη Λίνα Κλείτου που σχολίασε το ύφος της αλλά και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που την αποκάλεσε ειρωνικά «το νέο κόσμημα της Βουλής».

Οι διαδικτυακοί φίλοι της δημοσιογράφου της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και περαστικά ενώ κάποιοι την προετρεψαν να μην ασχολείται, με την Έλενα Ακρίτα να απαντά «δεν θα ασχολιόμουν αν δεν ήταν αρχισυντάκτης στη δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε εσείς κι εγώ…»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα και το «παρών» Τσίπρα

Κυβερνητικά «φάλτσα» με αφορμή την Τράπεζα Θεμάτων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να πάρει θέση για τις αθλιότητες Ψαριανού για τους εκπαιδευτικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:12