search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά του Ψαριανού – Τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

31.05.2023 11:08
PSARIANOS_VOULI

Την πρόθεση της να κινηθεί νομικά μετά την αδιανόητη επίθεση του υποψήφιου της ΝΔ, Γρηγόρη Ψαριανού στους εκπαιδευτικούς, γνωστοποιεί η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για χυδαίες ύβρεις ενώ προειδοποιεί ότι «η απαράδεκτη συμεπριφορά» του πολιτευτή της ΝΔ «δεν θα γίνει ανεκτή».

Συγκεκριμένα η ΟΛΜΕ αναφέρει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».

Η ανάρτηση Ψαριανού και η διπλή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός έγραψε χθες στο Twitter: «Οι καθηγητές των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι. Όχι Δάσκαλοι…»

Η ανάρτησή του Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσε χθες και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού, χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση…».

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανακοίνωση με την οποία καλέι ξανά τον πρόεδρο της ΝΔ να καταδικάσει τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον διαγράψει και να «τον πετάξει έξω από τις λίστες».

«Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ.

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι “αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι“».

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα: Η εξήγηση για τη φωτογραφία από τη Βουλή και τα «καρφιά» σε Κλείτου, Παπαπαναγιώτου και αρχισυντάκτη της ΕΡΤ

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 63χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στον Πειραιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48