search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:21
MENU CLOSE

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον «χώριζαν» με την Ελένη Ράντου (Video)

01.06.2023 14:42
vasilis-papakonstantinoy-new

Για τη σχέση του με την Ελένη Ράντου μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους ήθελαν χωρισμένους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με αφορμή τη συναυλία για τα 50 χρόνια καριέρας του, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

«Είμαι με την Ελένη (Ράντου) 30 χρόνια, είμαι κοινωνικό άτομο, δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους, συνήθως κάνω πρώτος πίσω, είναι τρόπος αγάπης. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τη φέραμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αγάπησα πιο πολύ τα παιδιά όλου του κόσμου, σκεφτόμουν πώς θα τη μεγαλώσω. Η κόρη μας είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα μέσα της, βρήκε τον δρόμο της στη ζωγραφική, τέλειωσε την σχολή Καλών Τεχνών» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ να παίξω στο σίριαλ “Αχ Ελένη” εκείνον τον τύπο, που έκανε συνέχεια έναν περίεργο μορφασμό. Μπορεί όταν γνωριστήκαμε να ήμουν ήδη αναγνωρίσιμος και η Ελένη να έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά δεν ζορίστηκε, έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα».

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τον ίδιο και τον γάμο του, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

«Ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας “χωρίζανε” με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί.

«Εγώ πέρασα κατάθλιψη καταρχήν λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου, έπειτα και λόγω της φύσης μου, αλλά και της κοινωνικής αδικίας και του ρόλου μου. Έκανα θεραπεία και κράτησα την ψυχανάλυση στη ζωή μου, η κατάθλιψη έχει πολλές μορφές, δεν ήταν η μοναξιά στην περίπτωση τη δική μου. Στη δική μου κατάθλιψη υπήρχε ήδη η οικογένειά μου, έκανα υπομονή και είπα ότι θέλω να γίνω καλά για να είμαι πιο ευχάριστος στην οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star – Ασημίνα: «Αυτός είναι ο λόγος που μας έβγαλε η παραγωγή» (Video)

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για την καθημερινότητά του με την άνοια «Τραβάω φωτογραφίες και ηχητικά» (photos)

Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:16