search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:11
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για την καθημερινότητά του με την άνοια «Τραβάω φωτογραφίες και ηχητικά» (photos)

01.06.2023 08:42
Bruce Willis

H κόρη του Μπρους Γουίλις , Ταλούλα, μίλησε για την καθημερινότητά της με τον πατέρα της ο οποίος έχει διαγνωστεί με άνοια.

Η 29χρονη μιλώντας στη Vogue είπε ότι ο Μπρους Γουίλις περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή του σύζυγο, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει, επίσης, μίλησε για το πώς είναι να ζεις με κάποιον άνθρωπο που πάσχει από άνοια.

Όπως αναφέρει η κόρη του, η άνοια δεν έχει φτάσει σε σημείο που επηρεάζει την κινητικότητα του ηθοποιού. Τις περισσότερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του» είπε η Ταλούλα Γουίλις.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν» συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν ο Μπρους Γουίλις αναγνωρίζει εκείνη και την οικογένειά του η Ταλούλα ανέφερε πως ακόμα τους αναγνωρίζει όμως εκείνη τραβάει φωτογραφίες και ηχητικά «για την ημέρα που δεν είναι εδώ για να μου θυμίζει τον εαυτό του».

«Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» κατέληξε η κόρη του Μπρους Γουίλις.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας»

Η Σία Κοσιώνη έκοψε το κάπνισμα: «Τα κατάφερα»

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω χάσει αδελφό πέντε – έξι χρονών από την πείνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04