search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 21:22
MENU CLOSE

Κάρπαθος: Ξύπνησε από το κώμα ο 11χρονος που είχε τραυματιστεί με το ποδήλατό του

02.06.2023 22:00
paidwn_agiasofia_new

Σε καλύτερη κατάσταση ο 11χρονος από την Κάρπαθο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε κώμα στη ΜΕΘ. Το παιδί είχε χτυπήσει σοβαρά μετά από πτώση με ποδήλατό του.

Το αγόρι είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου και αργότερα με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με όσα έγραψε η μητέρα του έγραψε στα social media, το παιδί της ξύπνησε από το κώμα και είναι καλά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα karpathiakanea.gr, η μητέρα του μετέδωσε τα ευχάριστα νέα στα social media, γράφοντας:

«Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις προσευχές, ο Θεός μάς άκουσε και έκανε το θαύμα του! Ο Μανώλης ξύπνησε και είναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: Απέτρεψαν την έξωση μητέρας και παιδιού με ειδικές ανάγκες

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Οι τελευταίες προγνώσεις – Πού θα βρέξει και πού θα «μυρίσει» καλοκαίρι

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 6 αυτοκινήτων στον περιφερειακό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 21:22