search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:20
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Επέστρεψε στα social media – Οι αναδημοσιεύσεις και το «μήνυμα»

03.06.2023 11:00
kaili_2505_1740-700_new
credit: AP

Μετά από αρκετούς μήνες αναγκαστικής αποχής, η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα social media.

Λίγες ημέρες αφότου έβγαλε το βραχιολάκι, κοινοποίησε στο twitter βίντεο με ρεπορτάζ του Γάλλου ανταποκριτή της «Liberation», Ζαν Κατρεμέρ.

Ο έμπειρος επί των ευρωπαϊκών θεμάτων δημοσιογράφος είχε πάρει θέση σε σχέση με τη δικαστική εμπλοκή της Εύας Καϊλή, γράφοντας στην εφημερίδα όπου εργάζεται ότι «οι προφυλακίσεις Καϊλή και Ταραμπέλα είναι ”αδικαιολόγητες”, την ώρα που ΟΛΟΙ οι άλλοι πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης τρελών είναι ελεύθεροι!».

Η δεύτερη ανάρτηση της Εύας Καϊλή αφορά ένα ιταλικό άρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα Unita που υποστηρίζει ότι «το σκάνδαλο Quatargate έχει καταπέσει».

Παρά το γεγονός ότι η Εύα Καϊλή δεν κάνει συγκεκριμένη αναφορά, οι αναρτήσεις εκλαμβάνονται ως αναφορές στις σχέσεις της με τον Τύπο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για την Τράπεζα Θεμάτων: Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις και όχι νέα ψεύδη με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Aνδρουλάκης: Φορολογική δικαιοσύνη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Οι μάσκες έπεσαν – Ούτε κοστολόγηση, ούτε debate από τη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:14