search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Παγώνη για Μουτσινά: «Τσακωνόμασταν για να τον πείσω να εμβολιαστεί» (Videos)

08.06.2023 19:21
PAGWNH
Screenshot ΣΚΑΪ

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Mega και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που τσακωνόταν με τον Νίκο Μουτσινά. Τι δήλωσε για το απειλητικό γράμμα που είχε δεχτεί αλλά και τον τρόπο ζωής της.

«Με τον Νίκο Μουτσινά τσακωνόμασταν για να τον πείσω να εμβολιαστεί. Στεναχωρήθηκα που θα αφήσει την τηλεόραση» αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για τον γνωστό παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μουτσινάς τον Απρίλιο του 2022 είχε δέχτεί μάλιστα ένα ξαφνικό τηλεφώνημα στην εκπομπή του από τη Ματίνα Παγώνη. «Τη Δευτέρα ραντεβού στο νοσοκομείο για το εμβόλιο» του είχε πει στον αέρα της εκπομπής. Η Ματίνα Παγώνη, προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε νοσήσει για δεύτερη φορά από κορωνοϊό τότε και είχε εκφράσει τότε το παράπονό του που δεν μπορεί να πάρει πάλι πιστοποιητικό νόσησης δεδομένου ότι ο ίδιος δε ήθελε να εμβολιαστεί.

Όταν λοιπόν η Ματίνα Παγώνη του ζήτησε να της πει γιατί γκρινιάζει, ο παρουσιαστής της απάντησε ότι:

«Θέλω να καταλάβω ποια είναι η λογική που δεν παίρνω δεύτερο πιστοποιητικό από τη στιγμή που κόλλησα. Το πιστοποιητικό δεν είναι για να αποδεικνύω στον έξω κόσμο ότι έχω αντισώματα; Μην δίνοντάς μου το πιστοποιητικό δεν μπορώ να πω ότι έχω αντισώματα».

Τότε η Ματίνα Παγώνη τον είχε αιφνιδίασει με την απάντησή της, λέγοντάς του πως θα τον περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα ό,τι ώρα θέλει στο νοσοκομείο που εργάζεται για να εμβολιαστεί.

«Οπωσδήποτε, ετοιμάστε μου τη μεγάλη σύριγγα», της είχε πει τότε ο Νίκος Μουτσινάς, άρα, μπορούμε να πούμε ότι μάλλον δεν πείστηκε. Ωστόσο, εκείνη επέμεινε για να λάβει από τον παρουσιαστή μια πρόσκληση για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ της εξήγησε πως θα πήγαινε για το εμβόλιο, αλλά «Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου είπε δύο πράγματα, “να μην κάνεις μεσημέρι εκπομπή” και “να μην εμβολιαστείς”, δεν μπορώ να κάνω το δεύτερο», της είχε πει χαρακτηριστικά

«Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα»

Η γιατρός μίλησε επίσης για την ζωή της και την καθημερινότητά της τονίζοντας ότι έχει δεχτεί και απειλές για τη ζωή της. «Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά. Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση» δήλωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια».

Τέλος, είπε: «Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η εντυπωσιακή συλλογή της με τα πολυτελή αυτοκίνητα

Χριστίνα Σούζη: «Θυμάμαι τον εαυτό μου στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και να λέω τώρα έχω τελειώσει»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τις πλαστικές με τον Φουστάνο και τη συνεργασία με τη Ντενίση που «ναυάγησε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:28