search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τις πλαστικές με τον Φουστάνο και τη συνεργασία με τη Ντενίση που «ναυάγησε» (Video)

08.06.2023 14:25
theodoridoy-new (2)

Για την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με το τραγούδι «Φεγγάρι» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, επισημαίνοντας ότι το κομμάτι έχει αποδείξει την αξία του στο πέρασμα του χρόνου, οπότε δεν θα μπορούσε τίποτα να το κάνει να χαρακτηριστεί ως αστείο, ωστόσο θεωρεί σφάλμα την επιλογή αυτή για τον συγκεκριμένο σκοπό.

«Σφάλμα αυτό που έγινε με το Φεγγάρι, γιατί τα τραγούδια έχουν μόνο μία αποστολή και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα, γιατί το θεωρώ δικό μου τραγούδι στον βαθμό που είναι δικό μου τραγούδι», ανέφερε, ενώ ερωτηθείσα για τις πλαστικές που φημολογείται ότι της έχει κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος τόνισε:

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω. Δηλαδή, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για την παράσταση που θα έκανε με την Μιμή Ντενίση η οποία δεν έγινε ποτέ, κάνοντας λόγο για λάθος συνεννόηση.

«Ήταν μια εντελώς λάθος συνεννόηση, ήταν όλα λάθος, οπότε θα πάρω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου και θα πω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά. Αλλά εγώ σπάνια κάνω λάθη».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι – Δεν θα αποφασίσω εγώ το κοινωνικό της φύλο» (Video)

Τομ Χόλαντ: Ο κινηματογραφικός Spider Μan κάνει διάλειμμα από την υποκριτική (photos)

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59