search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:47
MENU CLOSE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για την Πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με το «Φεγγάρι» (Videos)

22.03.2023 13:39
mpoygas-theodoridoy-new

Τη δική της απάντηση αναφορικά με την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo η οποία χρησιμοποίησε το τραγούδι «Φεγγάρι» που είχε ερμηνεύσει η ίδια έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην εν λόγω διαφήμιση, ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο Αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, αφού εκδιώχθηκε από τη Γη από τους… κακούς vegans.

Αφού ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε τα δικαιώματα του κομματιού που έχει γράψει ο ίδιος, ο λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει μια διασκευή του τραγουδιού, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δηλώνει στεναχωρημένη, ωστόσο, επισημαίνει ότι προτιμά να μην έχει καμιά συμμετοχή σε όλο αυτό.

«Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη.

Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η διαφήμιση των Jumbo

Διαβάστε επίσης:

Κάμερον Ντιάζ: Αποσύρεται οριστικά από την υποκριτική

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός» (Video)

Έλενα Παπαρίζου: «Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Κι εγώ στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45