search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:25
MENU CLOSE

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός» (Video)

22.03.2023 11:59
kostas-apostolakis-new

Στο σημαντικότερο ρόλο της ζωής του που δεν είναι άλλος από εκείνον του πατέρα αναφέρθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την καθημερινότητα από τότε που επέλεξε να βρίσκεται πιο κοντά στον δρόμο της εκκλησίας.

Καλεσμένος της Αθηναϊδος Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24, ο ηθοποιός μίλησε για την 11χρονη, σήμερα, κόρη του με την οποία προσπαθεί να χτίζει καθημερινά μια ουσιαστική σχέση πατέρα – κόρης.

«Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω. Η κόρη μου είναι 11 χρονών και σήμερα τα λέμε όλα. Καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα που τρελαίνεσαι. Μου είπε για κάποιο πράγμα που είναι δικό της πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί, σε αυτή την ηλικία, και είμαι πολύ χαρούμενος που σκέφτεται έτσι».

«Τα λέμε όλα με την μικρή μου και έχει απορίες πάρα πολύ ωραίες. Την σχέση που έχω με την εκκλησία δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, την καταλαβαίνει νοητικά. Δηλαδή την καταλαβαίνει με το μυαλό, δεν την καταλαβαίνει ψυχικά. Νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η εκκλησία. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που πήγαινα στην εκκλησία, δεν είχα εξομολογηθεί ποτέ, 30 χρόνια δούλευα βράδυ και έχω πιει 270.000 τόνους Bacardi και άλλους τόσους τόνους ουίσκι. Πήγαινα στις 8 το πρωί στο σπίτι μου και να μην πω τα συναφή και τα παρελκόμενα της ιστορίας αυτής. Δεν είχα πάει ποτέ στην εκκλησία, δεν με ενδιέφερε αλλά κάποια στιγμή ζήτησα βοήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: «Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Κι εγώ στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα» (Video)

Μαλέσκου: «Επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είχαμε σχέσεις και ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:23