search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:17
MENU CLOSE

Κάμερον Ντιάζ: Αποσύρεται οριστικά από την υποκριτική

22.03.2023 12:57
cameron-diaz-new

Αυλαία στην υποκριτική ρίχνει, όπως όλα δείχνουν, η Κάμερον Ντιάζ έπειτα από την ταινία του Netflix «Back in Action» με τον Τζέιμι Φοξ.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, ο λόγος αυτής της απόφασης δεν είναι άλλος από τα εξαντλητικά ωράρια στα γυρίσματα και η ανάγκη της να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της 3χρονης κόρης της, Ράντιξ.

«Αυτά τα συνεχόμενα 10ωρα στα γυρίσματα ήταν πολλά για εκείνη και δεν θέλει να είναι μακριά από τη Ράντιξ» αναφέρει η πηγή στη Daily Mail, επισημαίνοντας ότι «η Κάμερον αγαπάει τον ρόλο της μαμάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της, Μπένζι Μάντεν, είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός αναφορικά με την καριέρα της στην υποκριτκή, η ίδια δηλώνει πια κουρασμένη και έτοιμη να «πρωταγωνιστήσει» στη ζωή ως μαμά.

Η 50χρονη Ντίαζ, και ο 44χρονος Μάντεν παντρεύτηκαν το 2015, ενώ υποδέχτηκαν τη Ράντιξ στη ζωή τους το 2019.

Ένα χρόνο πριν γεννηθεί το παιδί τους, η Ντίαζ είχε πει ξανά ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική, γι’ αυτό και είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές της η επιστροφή της.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός» (Video)\

Έλενα Παπαρίζου: «Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Κι εγώ στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα» (Video)

Μαλέσκου: «Επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:17