search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα» (Video)

08.06.2023 11:13
tzeni-mpalatsinoy-new

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην πορεία της Βίκυς Καγιά.

Ερωτηθείσα αν θα βρεθεί ποτέ στην τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Hautes Grecians 2023», στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, η παρουσιάστρια απάντησε ότι αυτό το κομμάτι έχει κλείσει για την ίδια.

«Μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν όταν εργάζεσαι συνέχεια και οι περισσότερες είναι αυτές που σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να έρθεις να γίνει καλύτερος», είπε, ενώ μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά τόνισε:

«Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει, γιατί είναι πολύ χαρισματική και φαίνεται ότι επειδή έχει διάρκεια, γιατί η διάρκεια είναι πολύ σημαντική, μπορεί απλά να κάνει ένα break».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε: «Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει».

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Κατράλ: «Προσπαθώ να καταπολεμήσω τη γήρανση με κάθε τρόπο» (photos)

Maestro: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς (photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέο ειδύλλιο με Ισπανίδα τενίστρια; (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53