search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:52
MENU CLOSE

Κιμ Κατράλ: «Προσπαθώ να καταπολεμήσω τη γήρανση με κάθε τρόπο» (photos)

08.06.2023 10:42
KIM KATTRAL

Η Κιμ Κατράλ δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νικήσει τα γηρατειά. Ακόμα και αν το 2008 δήλωνε πως φοβάται να κάνει πλαστικές «δε θέλω να κοιτάζω στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπό μου» πλέον είναι υπέρμαχος του μπότοξ, όπως αποκάλυψε στους Sunday Times.

Επανέλαβε ωστόσο τους προηγούμενους φόβους της, τονίζοντας τη σημασία της εύρεσης «του σωστού χειρουργού» προκειμένου να «δείχνετε ο εαυτός σας».

Πιο συγκεκριμένα είπε πως παλιά είχε αντιρρήσεις να βρεθεί στο χειρουργικό κρεβάτι γιατί ήταν πιο νέα «Μάλλον το είπα στα σαράντα μου αυτό! Τώρα είμαι στα εξήντα μου και προσπαθώ να καταπολεμήσω τη γήρανση με κάθε τρόπο. Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις τώρα, θεραπείες που διεγείρουν το ίδιο σας το σώμα για να καταπολεμήσει τη γήρανση».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν fillers, Botox, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να ερευνήσετε και να δοκιμάσετε και να δείτε εάν είναι για εσάς. Αλλά ναι, εάν έχετε τα χρήματα και, το σημαντικότερο, τον κατάλληλο χειρουργό. Πρέπει να το τονίσουμε αυτό. Πρέπει να μοιάζετε με τον εαυτό σας».

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του Sex And The City διηγήθηκε μια εμπειρία που είχε πριν από είκοσι χρόνια στο ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού που την έκανε να απαρνηθεί τις πλαστικές. Συνόδευε μια φίλη της που ήθελε να κάνει μια πλαστική επέμβαση. Τότε ήταν που παρατήρησε πως όλες οι γυναίκες στην αίθουσα αναμονής είχαν όλες μια σαφή ομοιότητα με την σύντροφο του πλαστικού χειρουργού, η φωτογραφία της οποίας βρισκόταν στο γραφείο του.

«Και τότε σκέφτηκα, αυτό κάνει αυτός ο γιατρός. Φτιάχνει αυτή τη συγκεκριμένη γυναίκα. Αλλά εγώ θέλω να μοιάζω με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Οπότε, ό,τι μπορώ κάνω – γιατί ευτυχώς έχω τα χρήματα να το κάνω. Δεν είναι μόνο θέμα ματαιοδοξίας. Υποδύομαι ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας που έχει μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Και επαγγελματικά φροντίζω τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς (photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέο ειδύλλιο με Ισπανίδα τενίστρια; (photos)

Ειρήνη Μερκούρη: «Έχω μετανιώσει για επιλογές μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:52