search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:09
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου διέγραψε τον… Γιάννη Στάνκογλου 

09.06.2023 06:30
stankoglou_papandreou

Η δεκαετία του ’80 είναι συνδεδεμένη και ταυτισμένη με τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πρωταγωνιστούσε στην πολιτική ζωή του τόπου και η Μεγάλη Αλλαγή, ήταν γεγονός. Η προσωπικότητα του μεγάλου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ δε θα μπορούσε να μην έχει συμμετοχή στις τηλεοπτικές σειρές ή τις ταινίες. 

Αυτό συμβαίνει και στην σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Γιάννης Στάνκογλου στον ρόλο του Χρήστου Αναγνώστου. Ο Αναγνώστου είναι σημαντική προσωπικότητα στην κοινωνία του Αγρινίου, δήμαρχος με πολυετή θητεία στην περιοχή, ο οποίος όμως βάζει πλώρη για την κεντρική πολιτική σκηνή. 

Στο γραφείο του φιγουράρει η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς ο ίδιος είναι υποψήφιος με το «Κίνημα Ελλάδας», για τη Βουλή. Οι τελευταίες όμως αποκαλύψεις για διάφορες… παρατυπίες και αδικήματα φαίνονται πως θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου από το κόμμα. 

Ο Αναγνώστου κατηγορείται για διαφθορά και χρηματισμό, με τις αποκαλύψεις που κάνει η τοπική εφημερίδα «Αλήθεια», να σοκάρουν. Η πολιτική καριέρα του… Γιάννη Στάνκογλου φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος της καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr όταν μαθαίνουν τα κεντρικά του κόμματος πως υπάρχουν σκάνδαλα που τον βαραίνουν, θα παρθεί μία σοβαρή απόφαση. Ο αρχηγός του κόμματος, δηλαδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, αποφασίζει να διαγράψει τον Αναγνώστου καθώς η υποψηφιότητα του θα έκανε «μεγάλη ζημιά στην παράταξη αλλά και στον τόπο του Αγρινίου»

Η σειρά έχει χτίσει φανατικούς τηλεθεατές, δείχνοντας μία Ελλάδα από το παρελθόν, την οποία δεν είναι λίγοι αυτοί που την λησμονούν.  

Διαβάστε επίσης:

Ντιμπέιτ: Δεκτή από τη διακομματική μια ελεύθερη και μια διευκρινιστική ερώτηση

Σπύρος Πνευματικός: «Τα μαζεύει» μετά το σάλο από τις δηλώσεις του -«Παρερμηνεύθηκαν μεμονωμένες φράσεις μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποδοκιμασίες στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» – «Είναι ανεπιθύμητος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:09