search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:22
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποδοκιμασίες στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» – «Είναι ανεπιθύμητος» (Video)

08.06.2023 17:32
ergazomenoi ag. savvas diamartyria mitsotakis- new

Αποδοκιμασίες περίμεναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» από εργαζόμενους που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε «συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων».

«Την ώρα που πεθαίνει κόσμος από την έλλειψη ασθενοφόρων, επειδή χρειάζεται να μετακινείται χιλιόμετρα για να βρουν Επείγοντα κι ένα γιατρό μετατρέπουν τα Δημόσια νοσοκομεία σε σκηνικό για προεκλογική φιέστα!» τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας» και προσθέτει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπιθύμητος στον Άγιο Σάββα! Αυτό φωνάζαμε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σήμερα στο προαύλιο. Είναι πρόκληση! Ο πρωθυπουργός που είναι υπεύθυνος για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, τους νεκρούς στα Τέμπη και αυτούς που καθημερινά χάνονται σε εργατικά ατυχήματα ή γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, ήρθε στον Άγιο Σάββα συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου!

Παλεύουμε και διεκδικούμε για προσλήψεις, μονιμοποίησεις και χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων! Ενάντια στην διάλυση, την απαξίωση και την Ιδιωτικοποίηση. Δωρεάν υγεία για όλους».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Λινού: «Αποκαλυπτική για το σχέδιο της ΝΔ η δήλωση Πνευματικού για διαλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος θεραπείας»

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πολύτεκνους: Στο τραπέζι η δημιουργία υπουργείου Κοινωνικής Πολιτικής

Απάνθρωπη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού της ΝΔ: Διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία για να μειωθεί το κόστος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21