search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:14
MENU CLOSE

Τζίτζι Χαντίντ: Δείπνο στο Λονδίνο με Ντι Κάπριο και τους γονείς του

09.06.2023 19:52
leo gigi

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί και να βγαίνουν.

Σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου ο Ντι Κάπριο, 48 ετών, και η Χαντίντ, 28 ετών, εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί σε ένα πάρτι πριν τα Όσκαρ τον Μάρτιο, το ζευγάρι εθεάθη στο Λονδίνο την Πέμπτη, για δείπνο με τον πατέρα του Ντι Κάπριο, Τζορτζ Ντι Κάπριο και τη θετή του μητέρα, Πέγκυ Φάραρ.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο, καθώς και οι δύο έφτασαν χωριστά στο εστιατόριο Chiltern Firehouse. Η Χαντίντ και μια φίλη της, επίσης μοντέλο, έφτασαν πρώτες, με τον Ντι Κάπριο και τους γονείς του να ακολουθούν λίγες στιγμές αργότερα.

Οι δυο τους πήγαν επίσης σε μια εκδήλωση σε ένα άλλο εστιατόριο του Λονδίνου, το China Tang, που διοργάνωσε ο συντάκτης της βρετανικής Vogue Edward Enninful, νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με το TMZ. Φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο της Τρίτης έδειχναν τον Ντι Κάπριο και τη Χαντίντ να φτάνουν στο εστιατόριο χωριστά.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι εθεάθη να επιστρέφει χωριστά στο ξενοδοχείο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Αν και ο Ντι Κάπριο επέστρεψε στο ξενοδοχείο μόνος του, η Χαντίντ εθεάθη λίγες στιγμές νωρίτερα να βγαίνει από το ίδιο αυτοκίνητο με τους γονείς του σταρ του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το TMZ.

Διαβάστε επίσης:

Πλάκα: Στο πλευρό του ιερέα που τέθηκε σε αργία Οικονόμου και Μακρής – Είχε βαπτίσει τον γιο τους (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά σειρές που πρωταγωνίστησε

Wednesday: Ο πρωταγωνιστής της σειράς απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:12