search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:07
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά σειρές που πρωταγωνίστησε

09.06.2023 18:30
filippidis654- new

Την επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε εξέφρασε η δικηγόρος του.

Η Κική Πακιρτζίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε το αίτημα που προτίθεται να καταθέσει ο ηθοποιός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή για 2 απόπειρες βιασμού, και εξήγησε τους λόγους που εκφράζει την επιθυμία του αυτή.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός, που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αίτημα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν δείτε την πλατφόρμα του TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος, ο οποίος αγάπησε τον ηθοποιό, υπάρχει μία επιθυμία να τον ξαναδεί, να δει ξανά δηλαδή σίριαλ, τα οποία έχουν κάνει πάρα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Οι οποίες δυστυχώς / ευτυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί από άλλες σειρές και υπάρχει επιθυμία του κόσμου να ξαναδεί αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια που περάσαμε ως ελληνική κοινωνία. Αυτό δεν είναι ένα αίτημα, μία επιθυμία μονάχα επαγγελματική, οικονομική, καλλιτεχνική του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και από την πλατφόρμα του TikTok, που δεν είναι μία δική μου αυθαίρετη τοποθέτηση» είπε αρχικά.

Ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν οι λόγοι είναι βιοποριστικοί, απάντησε πως: «Ένα έργο ενός καλλιτέχνη, για το να υπάρχει και να προβάλλεται, δεν είναι μονάχα τα οικονομικά οφέλη».

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Αποκάλυψε γιατί «εξαφανίστηκε» μετά τη Eurovision του 2008 (Video)

Ετεοκλής Παύλου: «Με έχουν κοροϊδέψει για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας» (Video)

Χρύσα Ρώπα: «Το σώμα μου με εκδικείται γιατί δεν έχω έντονη ερωτική ζωή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:55